Gundam Australia Forum Sponsored By Hobby Link Japan - Go there NOW
March 20, 2019, 01:58:41 PM *
Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Ordering something from HLJ? Access the site through our banner! :)

Follow Us On -
Fury's Schemer App
SAZABI VER KA!!!!
HLJ.com Ad
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8

Author Topic: Forum Glitches  (Read 24036 times)

TheGhostofZeon

  • GAF Commodore
  • Rear Admiral
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1546
    • View Profile
    • The Ghost of Zeon
Re: Forum Glitches
« Reply #15 on: August 13, 2010, 07:37:30 AM »

It's working fine now, I think it was the time logged in thing.

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #16 on: August 13, 2010, 08:31:57 AM »

Thanks mate!

jnhchan

  • Commander
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 337
    • View Profile
Re: Forum Glitches
« Reply #17 on: August 19, 2010, 07:03:23 PM »

Hello

I think there is a problem when you want to post a long post.  I just post two long posts and the window for editing the post does not display correctly.  The window always scroll upward.  It does not affect what you type in but it is a problem when you want to edit it.  I don't know it is my IE 8.0 problem or not.  Could you please check it out.
Logged
That's 1 firearm per every 12 people on the planet. The question is how do we arm the other 11

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #18 on: August 20, 2010, 01:43:11 PM »

I have the same issue as well. Looking into it.. Thanks mate.

random

  • GA Staff
  • Commodore
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 877
    • View Profile
Re: Forum Glitches
« Reply #19 on: August 22, 2010, 07:19:48 PM »

Probably an iphone thing. Anyone else having trouble?



cant see any in google chrome (it could be a sydney thing ;)
Logged

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #20 on: August 22, 2010, 07:48:57 PM »

Are you logged in when trying to view images? I don't think you can see forum attachments if you aren't logged in. Is anyone else experiencing problems with images?

random

  • GA Staff
  • Commodore
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 877
    • View Profile
Re: Forum Glitches
« Reply #21 on: August 22, 2010, 09:31:50 PM »

yep i went through the entire bakuc thread and didnt see a single pic :(
Logged

hoahoa

  • Lieutenant Commander
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 243
  • warghhhhhhh
    • View Profile
Re: Forum Glitches
« Reply #22 on: August 23, 2010, 12:07:16 AM »

just got on my ipod touch 2g (iOS4.0) and saw the attachments fine. 

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #23 on: August 23, 2010, 07:53:05 AM »

You use Firefox right random? Or Chrome? Anyone else having issues with pics/attachments? I need to sort out if it's on your end or ours.

Try doing a hard refresh by holding down shift and clicking refresh. Then try clearing your cookies and temporary internet files. If that works/doesn't work let me know.
« Last Edit: August 23, 2010, 08:06:55 AM by Sonar »
Logged

TheGhostofZeon

  • GAF Commodore
  • Rear Admiral
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1546
    • View Profile
    • The Ghost of Zeon
Re: Forum Glitches
« Reply #24 on: August 23, 2010, 02:35:42 PM »

Latest Firefox here and working fine.

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #25 on: August 23, 2010, 06:34:54 PM »

Thank you :) Anyone else have a problem?

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #26 on: September 05, 2010, 03:56:28 PM »

Sorry about the service issues today. I've been working on some enhancements and I kinda broke the forum.

If anyone is still having any issues, please delete your cookies. If that doesn't help please post something in this thread. If you can't do that then message me admin <at> this site's url.

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #27 on: September 06, 2010, 08:10:47 AM »

Since I started mucking around with things yesterday the "show unread posts since last visit" is not showing anything when there are definitely posts I have not read. Is anyone else having this problem?

Sonar

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6436
  • G A N D A A A M U ! ! !
    • View Profile
    • Gundam Australia
Re: Forum Glitches
« Reply #28 on: September 06, 2010, 08:28:16 AM »

Ok the last post by Hemish showed up for me so maybe I've resolved it. Also my issue with the quick login box was resolved, either by the unsucessful return to same page you were viewing after login/logout mod, which has been reversed but appears to mysteriously still be working, or by clearing my cookies (far more likely scenario)...

zahmad

  • Global Moderator
  • Captain
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 565
    • View Profile
Re: Forum Glitches
« Reply #29 on: September 06, 2010, 04:55:48 PM »

I faced the quick login problem just now as I had trouble with the forum updating, so decided to log out and clear cookies....then couldn't log back in both ways for about 5 mins at least.
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8
 



japantoys.com.au banner ad

HLJ.com Ad

Advertise on GAF